Dit zeggen onze gasten

Wat een geweldige vakantie hebben we mogen beleven.

Bij aankomst stonden de sleutelbeheerders Anita en Jos al op ons te wachten en brachten ons naar dit schitterend huis. We kregen een duidelijke uitleg over alle zaken in en rondom het huis en vooral ook werd ons op het hart gedrukt dat we hun konden bellen (24/7) indien er vragen of problemen zouden zijn. Het huis was schoon, heeft een complete inrichting en het zwembad met de grote terrassen waren voor ons het walhalla waar wij het grootste deel van onze vakantie hebben doorgebracht en hebben genoten. Hier komen we zeker nog eens terug en zullen het ook met alle plezier verder aanbevelen bij anderen!

Bedankt voor een geweldige vakantie en tot ziens. (9-5-2016)

Fam. K uit Limburg (NL)

===================

Mooi Mooi Mooi

Langs deze weg willen we de eigenaren en de sleutelbeheerders bedanken voor een geweldige vakantie.Van te voren weet men natuurlijk dat het weer goed is in deze streek van Spanje, maar het is steeds weer afwachten waar men terecht komt. Op de website kregen we al een goede indruk en een goed gevoel maar dat alles werd gedurende onze 2 weken vakantie nog dik overtroffen. 2 weken hebben we genoten van mooi weer, een geweldig zwembad, lekker BBQ-en op het buitenterras, boeken lezen in de rust, dagtripjes in de regio en lekker flaneren op de boulevard van Puerto de Mazarron. Als het aan ons ligt gaan we hier weer snel terug.

Iedereen bedankt en alle volgende gasten lekker genieten. (04-06-2016)

 Fam. A (Nederland)

===================

FANTASTISCH

 Wat hebben we genoten en wat een geweldig huis met een beauty van een zwembad. Onze kinderen hebben 3 weken bijna de hele dag in het zwembad genoten. Het huis biedt alles wat men op vakantie nodig heeft om te genieten, te ontspannen en om kinderen gelukkig te maken. Het huis ligt in een super rustige en stille omgeving. Op 5 minuten rijden ligt de supermarkt en de restaurantjes en de barretjes. Op 15 minuten rijden liggen de prachtige stranden van Bolnuevo en Puerto de Mazarron. Dus alles lekker dichtbij.

Wij hebben met zijn allen genoten en kunnen alle anderen dit huis aanbevelen. (16-07-2016)

 Groetjes Fam. H (Manchester)